ZILAHI TÍMEA

felnőtt klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus


A Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakán diplomáztam 2016-ban klinikai és egészségpszichológia specifikummal. Ugyanitt posztgraduális képzés keretein belül felnőtt klinikai és mentálhigiénés szakpszichológusként specializálódtam tovább, 2020-ban sikeres szakvizsgát tettem.

Felnőttekkel való munkám során a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központján osztályos és járóbeteg ellátásban egyaránt tapasztalatot szereztem a klinikumban, valamint addiktológiai berkeken belül a KERT Addiktológiai Gondozóban.

Az évek során a DREAM módszerspecifikus képzést sajátítottam el, így igény szerint az álmok felhasználásával is tudunk közösen dolgozni klienseimmel.

Egy speciális dohányzásról való leszokást támogató képzettséggel is rendelkezem, szeretettel várom a leszokni vágyókat!

felnőtt klinikai szakpszichológus

Önismeretemet csoportos, valamint egyéni keretek között Dr. Árkovits Amaryl és Dr. Stark András vezette,  pszichodinamikus irányultságú DREAM módszerben szereztem.

Egyetemi éveim alatt tudományos kutatómunkában szintén aktív voltam, KTDK-n és OTDK-n vettem részt, egyik pályamunkámat az IMPULZUS-ban is publikálták.

Munkámat, tanulmányi sikereimet a PTE Pszichológiai Intézete Kézdi Balázs-díjjal jutalmazta, valamint a Köztársasági Díjat is elnyertem még hallgatóként.

Már végzett pszichológusként pedig a Pszichoforyou-n írtam cikkeket a pszichológiai iránt érdeklődőknek.


Igény esetén németül is vállalok konzultációt, felsőfokú komplex nyelvvizsgámat német nemzetiségi gimnáziumban szereztem meg

(DSD C1).


Mottóm

"A szabadság azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk döntéseinkért, tetteinkért, saját életünkért."

Irvin D. Yalom